Wednesday, June 25, 2014

Baju Melayu DENIM terlajak laris

Baju Melayu DENIM


 

Memang tidak asing lagi bagi masyarakat moden menggayakan pelbagai jenis baju melayu khususnya dari pelbagai meterial dan corak. Tidak ketinggalan juga kami di Koleksi Baju Muslim memperkenalkan Baju Melayu DENIM yang special untuk digayakan oleh kaum lelaki sama ada dewasa atau kanak-kanak.

Material DENIM yang sinonim dengan koleksi seluar jeans bukanlah asing bagi masyarakat moden terutama yang tinggal di bandar-bandar besar. Kualiti DENIM ini memang diakui sangat tahan lasak dan tidak lapuk ditelan zaman.

Oleh kerana kami mementingkan keselesaan pemakai, material DENIM ini dipilih khas yang nipis dan tidak panas sesuai untuk pemakaian sebagai baju melayu. Ciri yang penting ini amat sesuai kerana cuaca di Malaysia yang panas. Selain itu, corak jahitan yang kemas dan special di hujung lengan dan di bawah baju menambahkan lagi keunikan baju melayu DENIM ini.

Justeru itu, baju melayu DENIM ini adalah koleksi yang terbaik untuk anda penggemar meterial DENIM. Jadikan sebagai salah satu koleksi kesayangan anda atau boleh juga sebagai hadiah untuk orang tersayang.

Yang paling penting, baju melayu DENIM sesuai digayakan bukan sahaja ketika majlis rasmi tetapi selesa dan sesuai digayakan bila-bila masa!

Penampilan yang berbeza menjadikan anda special :).


Tentu menarik jika digayakan bersama keluarga atau orang tersayang :D ketika lebaran yang bakal menjelma.

Di bawah adalah saiz baju melayu DENIM untuk peminat DENIM yang ingin menempah boleh la rujuk saiz di bawah.Baju Melayu DENIM Kanak-kanak

Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak!

4 comments:

 1. Assalamualaikum,

  nak tanya baju melayu denim untuk budak 2 & 3 tahun ada lagi tak?

  ReplyDelete
 2. Masih ada lg dear :). Saiz S dan M.

  ReplyDelete
 3. Wassap kat saya detail 0148140077 ..

  ReplyDelete
 4. Wassap kat saya detail 0148140077 ..

  ReplyDelete